تفاهمنامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به امضا رسید
به گزارش هنر شهر، کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف گسترش فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیتهای برون مرزی در حوزه نیکوکاری و انفاق، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش هنر شهر به نقل از ایسنا، تفاهمنامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیتهای برون مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به امضا رسید.
در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری -دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- در این مراسم ضمن تقدیر از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، اظهار داشت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می توانیم به پیشرفت هایی برسیم.
وی ادامه داد: ما باید بستری را طراحی و فراهم نماییم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این خصوص انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک رسانی کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطرنشان کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می شود تا ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم نماییم.
وی افزود: ما ظرفیتهای بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت ها در کشور ما وجود دارد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار نمود: مردمان کشورهای دیگر می دانند که سردمدارانشان امکان دارد طرفدار آمریکا باشند و کمک هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری خاطرنشان کرد: باید فرهنگ سازی نماییم که محروم، محروم است و فرقی نمی کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به بعضی از پویش ها علاقه بسیاری دارند و می توانند در این راه به ما کمک کنند.
در قسمت دیگری از این مراسم سید مرتضی بختیاری -رئیس کمیته امداد- در این مراسم ضمن اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، اظهار داشت: کمیته امداد بعنوان یادگار حضرت امام(ره) و یکی از بزرگترین نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه ای به استفاده از ظرفیتهای برون مرزی بخصوص ایرانی ها خارج از کشور داشته است.
وی با تکیه بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین المللی، اظهار نمود: یکی از موضوعات اصلی در این عرصه، توجه به ظرفیتهای عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.
بختیاری تصریح کرد: کمیته امداد در بعضی کشورهای منطقه که در قالب تفاهمنامه دولت ها عمل کرده است، در مورد تبادل تجربیات بخصوص در توانمندسازی و حرفه آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم نموده است.
رئیس کمیته امداد ضمن اشاره به ظرفیتهای عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در زمینه فعالیتهای انسان دوستانه، تجمیع شود.
وی با تکیه بر لزوم استفاده از فرصت های مشترک در چارچوب همایش ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه های فرهنگی، افزود: کمیته امداد آمادگی دارد دوره های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.
بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی جهت راه اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تصریح کرد و اظهار داشت: این مورد در تفاهم نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیشبینی شده و امیدواریم هسته های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل گردد.
رئیس کمیته امداد افزود: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه ها، خیران و ایرانی ها فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در جهت پشتیبانی از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
وی تسهیل انجام فعالیتهای خیریه ای در خارج از کشور را ضروری دانست و اضافه کرد: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیتهای خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهمنامه مورد توجه قرار گرفته است.
منبع: honareshahr.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب