فناوران و تیم های ایده پرداز برای رفع چالش های حوزه کتابخانه با هوش مصنوعی فراخوانده شدند

فناوران و تیم های ایده پرداز برای رفع چالش های حوزه کتابخانه با هوش مصنوعی فراخوانده شدند هنر شهر: رویداد فناورانه بمنظور رفع چالش های فناورانه کتابخانه ملی ایران برگزار می گردد و فناوران و تیم های ایده پرداز می توانند تا 27 شهریور ایده های خودرا ارسال نمایند.


به گزارش ایسنا، رویداد "لیبتک" عنوان رویدادی است که از طرف مرکز نوآوری و توسعه کسب و کارهای داده محور سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می گردد و امسال سومین دوره این رویداد با نام "لیبتک ۳" برگزار می گردد.
سومین دوره این رویداد با موضوع "چالش استخراج و مدل سازی موضوع (Topic Modeling Challenge)" برگزار می شود.
مظفر پاسدار شیرازی، سرپرست معاونت دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در گفت و گو با ایسنا، استفاده از ظرفیت دانشجویان، کسب و کارهای نوپا و شرکت های حوزه هوش مصنوعی بمنظور رفع چالش های کتابخانه ملی را از اهداف برگزاری رویداد "لیبتک" ذکر کرد.
وی افزود: همچون طبق رویدادهای پیشین از تمامی افراد، تیم ها و شرکت های حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی دعوت می شود تا به این چالش پیوسته و تحت نظارت افراد متخصص و برجسته به رقابت بپردازند و امیدواریم مرکز نوآوری و توسعه کسب و کارهای داده محور سازمان اسناد و کتابخانه ملی با هموار کردن مسیر نوآوری بتواند فرصتی برای نخبگان و خبرگان حوزه هوش مصنوعی بوجود آورد و با رفع چالش های ملی، گامی در پیاده سازی فرهنگ نوآوری بردارد.
پاسدار با اشاره به جزییات برگزاری این رویداد فناورانه، اشاره کرد: رویداد لیبتک ۳ تحت عنوان استخراج و مدل سازی موضوع با هدف استخراج داده محور برچسب موضوعی، بمنظور جست و جوی معنایی و سفارش موضوعی کتاب ها برگزار می گردد و استخراج این موضوعات با بهره گیری از روش های یادگیری ماشین مانند Probabilistic topic modeling یا هر روش دیگر باید به شکلی باشد که نمایشی برداری از منابع موجود داشته باشد و امکان جست و جوی معنایی در بین مجموعه مورد نظر، به وسیله آن میسر باشد.
سرپرست معاونت دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزود: علاوه بر آن منابع برچسب های موضوعی مشخصی داشته باشند، به شکلی که برای کاربران و متخصصین ملموس بوده و کاربران به وسیله این برچسب های موضوعی بتوانند در مجموعه منابع مشابه تفرج کنند. این برچسب ها به شکلی هستند که هر منبع می تواند یک یا بیش از یک برچسب موضوعی داشته باشد و هر یک از این برچسب ها دارای احتمالی هستند و مجموع احتمالات برچسب های هر منبع برابر یک می شود.
پاسدار تصریح کرد: چالش گران این رویداد می توانند در قالب فرد حقیقی، تیم، شرکت نوپا یا شرکت توسعه یافته در این رویداد ثبت نام کنند. بعد از اختتام مهلت ثبت نام، یک لینک حاوی نام کاربری و رمز عبور بمنظور دسترسی به "دیتاست" شامل منابع OCR شده کتابخانه ملی در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.
سرپرست معاونت دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با تاکید بر این که شرکت کنندگان باید با بهره گیری از این "دیتاست"، طی مدت مقرر مدل خودرا برمبنای معیارهای ذکر شده ایجاد و خروجی خودرا برای مرکز نوآوری و توسعه کسب و کارهای داده محور ارسال نمایند.
وی با اعلان اینکه ارزیابی در دو مرحله صورت می گیرد، اظهار داشت: در مرحله اول، خروجی شرکت کنندگان برمبنای دو معیار فوق توسط تیم ارزیابی کتابخانه ملی ایران مورد ارزیابی قرار می گیرد و در این مرحله ۵ شرکت کننده برتر که خروجی آنها دقت بالاتری را عرضه نماید، شناسایی می شوند.
پاسدار افزود: در مرحله دوم، ۵ تیم منتخب در مراسم اختتامیه رویداد به ارائه حضوری مدل خود می پردازند و بعد از بررسی داوران و داوری نهایی، شرکت کننده برتر تعیین خواهد شد. ۸۰ درصد داوری برمبنای دقت خروجی و ۲۰ درصد آن برمبنای نظر داوران خواهد بود. به شرکت کننده برتر این رویداد مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان جایزه نقدی اعطا خواهد شد و امکان عقد قرارداد با سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نیز در نظر گرفته شده است.
به گزارش هنر شهر به نقل از ایسنا، آخرین مهلت ثبت نام در این چالش که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می شود، روز شنبه ۲۷ شهریور ماه اعلام شده است.




منبع:

1400/06/23
10:51:36
0.0 / 5
15228
تگهای خبر: شركت , فناوری , كتاب , كسب و كار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
هنر شهر

هنر شهر

هنر و فرهنگ شهری

honareshahr.ir - تمامی حقوق مالکیت معنوی سایت هنر شهر محفوظ است