سمیعی:
موسیقی می تواند باعث پیوستگی های فردی و اجتماعی شود
به گزارش هنر شهر، امیرحسین سمیعی (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پیام داد.
به گزارش هنر شهر به نقل از روابط عمومی هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، در این پیام می خوانیم:
«از آنجا که موسیقی می تواند در قامت گویاترین رسانه ی هنر انقلاب اسلامی و اندیشه ی ریشه مند ایران امروز جلوه گری کند؛ بی شک نیازمند فرصت و فضایی است تا نقش بی بدیل خودرا در حوزه های تأثیرگذار جامعه سازی، جامعه پردازی و ایجاد پیوستگی های فردی و اجتماعی ایفا کند.
فرصتی که به یُمن تعالیم ایمانی و پیام معنویّت ساز مردم شریف ایران اسلامی، بالاتر از چهار دهه در اختیار بازشناسی و با تولید مفاهیم حاضر در گفتمان هنری انقلابی قرار گرفت و نه فقط این کشور و جبهه ی درخشان مقاومت، بلکه اقصی نقاط جهان امروز را تحت تأثیر خود قرار داد.
بر این پایه، اگر این نفوذ و اقتدار فرهنگی ـ هنری در راه روشنی بخشش، به رویش های مستمر نیازمند باشد تا هر روز جلوه ای تازه کند و مرز جدیدی را بگشاید؛ نیازمند چهره های تازه تری است که بایستی آنها را در قامت جوانان نوجوی آینده نگر جستجو کرد و جشنواره های موسیقی جوان، دقیقاً در پس چنین نگاهی برآمده اند تا ضمن درک و شناسایی دقیق گذشته ی پربار و راه رفته ی پیشکسوتان این حوزه، افق های تازه تر را نیز با نگاهی گشایشگر، جستجو کنند و هر روز، مرزهای زیبایی و فرهنگ و اندیشه را با جوهره ی ارزشی و انقلابی خود گسترش دهند.
«هفدهمین جشنواره ی ملّی موسیقی جوان» هم برآمدِ این پیشینه و ضرورت و نگاه و نگرش است که در این نوبت برگزاری، با تغییرات کارشناسی شده، به روندی تکمیلی بمنظور حصولِ رضایتمندیِ حداکثریِ فعّالان و مخاطبان این هنر، روی آورده است.
حرکت ها و تحولاتی تکمیل کننده، همچون بهره مندی از نسل جوان موزیسین ها از سراسر کشور در گروه داوری آثار این دوره، بهره گیری از سامانه ی «بامک» برای بسط جغرافیای مشارکتی جوانان کشور از مرکز تا اقصی نقاط مرزی و نیز رفع نیاز به ارسال فیزیکی مدارک و سایر اقداماتی که با این هدف انجام یافته است که این نوبت از جشنواره ی موسیقی جوان با ضریبی بالاتر از نظر تنوّع هنری و استواری آراء، استعدادهای ناب و برتر، شایسته تر شناسایی شده و به جامعه ی هنری کشور معرفی گردند.
همه ی آن چه گفته شد؛ دستاوردها و ادامه تصمیمات و قدم های موثّری بوده است که برای بازدهی بالاتر و برگزاری روشمند این جشنواره، اعتلای کیفی رقابت ها و افزایش هم افزایی ها و البته نیز تامین نظر صاحب نظران آگاه و متخصّص کشور، انجام شده است.
امید آن دارم که دفتر این جشنواره در نوبت های آتی، با بهره بردن از تجارت حاصل شده و اِشراف تخصّصی بر موضوع، موضوعیّتی مضاعف یافته و گستره های متفاوت تری را تجربه نماید.
تلاش همه ی دلسپردگان به اعتلای هنر انقلاب اسلامی و تعالی ارزش های ملّی ـ اسلامی در موسیقی امروز ایران عزیز را صمیمانه سپاسگزارم.
امیرحسین سمیعی/ مدیرکل دفتر موسیقی»
منبع: honareshahr.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب